top of page

Presentem la nostra Memòria d'Activitats 2023



Ja podeu consultar la Memòria 2023 de VINCLE - Associació per la Recerca i l'Acció Social. Un document que reflecteix la nostra acció social en un any complex, en el qual la nostra entitat ha continuat creixent d'una manera sostinguda i sostenible, tant pel que fa al volum de serveis i programes com, sobretot, pel valor que aporta al territori, a les comunitats, entitats i persones amb les quals treballem.


El context social d'aquest 2023, recolzat per informes com FOESSA o INSOCAT, ens mostra que han crescut les desigualtats, han augmentat les bretxes socials i no arriben els recursos de la forma necessària i amb la freqüència esperada. VINCLE estem implicades amb aquesta realitat i, per això, aquest any ens hem reforçat com entitat, amb nous projectes socialment compromesos, amb una gestió financera ferma, amb una aposta per la qualitat en l'atenció i la formació interna i amb l'enfortiment de les relacions i la col·laboració amb el món local, l'Administració i l'àmbit associatiu.



Aquesta Memòria 2023 reflecteix, d'una manera renovada, tots aquests canvis. Ha estat dissenyada i maquetada a partir del canvi d'imatge corporativa que hem desenvolupat recentment per a VINCLE, amb una nova estructura, nous continguts i noves seccions. Una memòria que vol posar de manifest l'eficiència, la participació, la innovació, la qualitat i el creixement del nostre equip humà i de la tasca que realitza la nostra entitat.



És per tots aquests motius que us convidem a consultar-la, per conèixer de primera mà qui som i què fem, l'abast territorial i social dels nostres projectes, els testimonis de les persones que atenem, la incidència de la nostra comunicació, el nostre compromís amb la transparència i la nostra aportació al treball en xarxa entre els diferents agents socials.


Podeu llegir-la a continuació. Esperem que us sigui útil i entenedora.





Recent Posts

See All

Comments


Ancla 1
bottom of page